11-й пасажир: у Сумах водій маршрутки розлучив дитину з матір’ю

Перший день обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті спровокував загальну паніку, обурення й масові скупчення на зупинках. До маршрутки на одній із зупинок по вул. Горького побігла група людей, серед яких були мама із сином на вигляд років 9. Дитина виявилася вихованою — навіть у такій ситуації хлопець пропускав вперед усіх дорослих. Жінка все ж примудрилася проштовхнути в салон свого сина, а ось сама затрималася, пише shans.com.ua.

Водій, підрахувавши, що вже є 10 чоловік, рушив із місця. У результаті хлопчик виявився розлученим із матір’ю та запанікував: став стукати у вікно, плакати. Жінка бігла за транспортним засобом до наступної зупинки, і їй вдалося наздогнати його лише завдяки тому, що в маршрутці виникла суперечка: у салон потоком впливла маса людей, і ніхто не хотів опинитися під №11 і виходити.

У Сумах пасажири виштовхали жінку з тролейбуса (відео)[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/video/u-sumah-pasazhiri-vishtovhali-zhinku-z-trolejbusa-video/”]ЧИТАТИ[/su_button]

Спори пасажирів нагадували суддівську колегію на спортивних змаганнях, коли вирішальну роль відіграють секунди: чий черевик раніше торкнувся фінішної межі. Так, один чоловік доводив іншому, що випередив його, ступивши на сходинку швидше.

Хоча свідки стверджували, що вони з однаковою швидкістю втиснулися у вхідні двері, але оскільки прохід вузький, то переміг той, хто більший у масі — просто виштовхнув опонента субтильної статури. Водій дуже нервував, вимагаючи щоб хто-небудь покинув салон, але охочих не було.

До цього часу до маршрутки підбігла мама хлопчика. Виходить, що вона виявилася одинадцятою… Історія закінчилася тим, що дитина вийшла на вулицю, а транспортний засіб рушив далі.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *