В Сумах оперативники поліції розкрили зухвалий грабіж

Менше доби знадобилося оперативним працівникам поліції, аби вирахувати і затримати зловмисника, який вчора вранці пограбував таксиста, відібравши у нього 3000 гривень.

Вчора, на лінію 102, зателефонував 30-річний чоловік та повідомив, що став жертвою пограбування. Як з’ясувалося, громадянин, працюючи таксистом, на вулиці Герасима Кондратьєва взяв до салону автомобіля чоловіка, років 35-ти.

Пересуваючись на таксі по місту, пасажир попрохав водія автомобіля, повернути в бік вулиці Прокофєва, а біля мосту через річку Псел трохи пригальмувати. За мить пасажир схопив згорток з грошима, який помітив у салоні, на ходу відчинив двері та вистрибнув з машини, і побіг у бік парку.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та дорога

Таксист вискочив з автомобіля і побіг услід, проте грабіжника не наздогнав. У поліції того ж дня відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Читати також: У Сумах трапився новий випадок загибелі людей на воді

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Сумській області, спільно з оперативниками Сумського районного управління поліції та працівниками відділу кримінального аналізу, провівши необхідний комплекс заходів, направлених на встановлення особи грабіжника та його затримання, менш ніж за добу розшукали і затримали чоловіка, що підозрюється у грабежі. Ним виявився 33-річний громадянин однієї з республік Кавказу. Чоловік раніше вже був засуджений за скоєння аналогічного злочину.

Наразі вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *