9 квітня відбудеться фестиваль “Схід-рок”. Його мета – зібрати гроші на гуманітарну допомогу жителям Тростянця

9 квітня о 18:00 відбудеться тростянецький фестиваль “Схід-рок” Проходитиме він в онлайн-форматі. Мета фестивалю – зібрати гроші на гуманітарну допомогу жителям Тростянця.

Ведучим благодійного “Схід-року” буде традиційно М’яч Дредбол. Серед виконавців, які співатимуть на благодійному фестивалі – гурти The Hardkiss, Антитіла, Без Обмежень, Воплі Відоплясова, Тартак, Pianoбой, Скрябін, Фіолет, Bahroma та Сергій Бабкін. Список виконавців може поповнитися. Віртуальний квиток коштує від 100 до 500 грн.

Віртуальною сценою будуть зали українського магазину з мережею у понад 800 магазинів. “Кожен куплений квиток на “Схід-рок” – це ваш благодійний внесок”, – зазначають організатори фестивалю. Всю суму, зібрану від продажу квитків, перерахують тростянецькій громадській організації “Центр Європейської інтеграції Слобожанщини”. Ці гроші підуть на гуманітарну допомогу Тростянцю.

“Бачимо, що у вас багато здогадок, тому давайте роз’яснимо, як відбуватиметься наш віртуальний СХІД-РОК

Якби нам не хотілося зібратися разом з вами та послухати виступи наших чудових артистів наживо – зараз це неможливо.

Зараз наша віртуальна сцена – торговельні зали мережі магазинів «Аврора».

Фестиваль транслюватиметься у записі через загальну аудіосистему магазинів «Аврора» протягом всього робочого дня торгової точки.

З 9 до 18 квітня щодня змінюватимуться учасники. Наш улюблений ведучий М‘яч Дредбол задаватиме настрій, самі артисти теж готують до вас аудіозвернення.

Отож всі відвідувачі магазинів Аврора, просто зайшовши за покупками, стануть слухачами фестивалю.

Якщо ж біля вас раптом немає «Аврори» або на закупи йти не треба, то ви можете слухати запис аудіотрансляції фестивалю онлайн

Посилання на аудіотрансляцію ми розмістимо на нашому сайті та сайті «Аврори».

Ось таким цього разу буде наш СХІД-РОК

Нагадуємо, що кожен придбаний квиток – це ваша добровільна благодійна допомога жителям Тростянця”, – йдеться на сторінці СХІД-РОК у Фейсбуці

Шукай квитки на https://online.karabas.com/shid-rok-online

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *