Без посвідчення водія та нетверезий: водій втретє протягом року потрапив у поле зору правоохоронців

Патрулюючи проспект Михайла Лушпи, охоронцям порядку надійшло повідомлення про водія автомобіля Opel Vectra, який порушив ПДР.

Транспортний засіб інспектори виявили у дворовій території. Автівка була відчинена. Та ось керманича не було. Оглянувши прилеглу територію, патрульні виявили схожого за описом чоловіка. Саме на нього і вказала заявниця.

Поспілкувавшись із 35-річним чоловіком, охоронці порядку встановили, що жодних документів на право керування він не мав. Ба більше, перевіривши особу керманича за наявними поліцейськими базами даних, патрульні з’ясували, що протягом року він уже двічі піддавався стягненню за керування в стані сп’яніння. Цього разу чоловік знову керував з ознаками сп’яніння. Від проходження огляду на місці зупинки та в закладі охорони здоров’я в присутності свідків він категорично відмовився.

Читати такж: У Сумах гасили пожежу в Палаці культури «Сумського НВО»

На водія вартові порядку склали адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) та ч. 3 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Чоловіка від керування відсторонили, а автомобіль евакуювали на спеціальний майданчик.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *