Бійка, крики, сльозогінний газ: На Сумщині чиновник райради вчинив бійку у холі міської ради

Інформація про це з’явилася на сторінці Тростянецької міськради в фейсбуці

“Щойно в холі Тростянецької міської ради відбулася безпрецедентна подія – заступник голови Охтирської районної ради Валерій Партала завдав кілька ударів в обличчя співробітнику громадського формування «Січ», який здійснював охорону порядку. Почалася бійка із застосуванням сльозогінного газу.

Почалося все з того, що на сьогодні було заплановане проведення сесії міської ради у закритому режимі. Група молодиків, які мають відношення до місцевого осередку партії «Наш край», серед яких був і заступник голови Охтирської районної ради Валерій Партала, який і представляє саме цю політичну силу, намагалися потрапити до зали засідань.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и военная форма)

На вході співробітники громадської охорони їм пояснили, що сесія з карантинних питань безпеки буде проводитися у закритому режимі, і навіть доповідачі питань порядку денного чекають своєї чергу до виступу у коридорі. Особи, яких не було запрошено, до засідання не допускаються.

Однак, чиновник В. Партала навіть слухати цього не хотів, намагався силою відтіснили охорону, спровокував скандал та крики, а потім почав лупцювати в обличчя охоронника.

Читати також: В Сумах поліція допомогла розшукати та повернути іноземцям забуту сумку

У ситуацію втрутилися співробітники поліції, які повалили хулігана додолу й ледве втихомирили.

Нагадаємо, що подібні неадекватні вчинки Валерій Партала творить вже не вперше. На виборах він займався тиском на членів виборчих комісій, у Становій теж влаштовував «розбірки» під час зустрічі з виборцями. Але головне те, що проти нього в Харкові досі відкрита кримінальна справа за фактом жорсткого побиття людини.

Чого чекати від цієї людини завтра, яка відкрито проявляє себе як соціально небезпечна – взагалі невідомо.

Міський голова Юрій Бова ініціював звернення до правоохоронних органів, щоби дали правову оцінку діям даної особи і притягнули до відповідальності згідно чинного законодавства. Більшість депутатів підтримали таке рішення.

Також, з огляду на таку нестабільну ситуацію, на вході у міську раду, у дні проведення сесійних засідань, буде здійснено пропускний режим за службовими посвідченнями та запрошеннями.

Цими днями Тростянецькій поліції призначили нового начальника. Сподіваємося, він втрутиться у ситуацію й поліція вживатиме оперативних заходів до тих, хто розпускає руки, й намагається у будь-який спосіб дестабілізувати ситуацію в громаді” -йдеться в повідомленні міськради.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *