Частина Сум без електрики: всі бригади Сумиобленерго задіяні в ліквідації аварій

З ночі на 30 січня багато вулиць у Сумах через негоду залишилися без електрики. Сумчани обривають дроти телефонів не тільки Сумиобленерго але й редакції. На цей час відомо що проблеми зі світлом є на Хіміку, Харківська 4, 12 і поруч будинки, вул.Табали, Марка Вовчка, Токарі, Чернеччина без світла, Пушкарівка, Битиця, Баранівка … Список збільшується щохвилини.

Ми звернулися в прес-службу Сумиобленерго, де нам повідомили, що внаданий час всі до ремонтні бригади підприємства задіяні на усуненні аварій по області та в Сумах. В ПАТ кажуть, що інформація про аварійні ситуації продовжує надходити, тому точний список вулиць вони зараз назвати не можуть. Але після14:00 повинна з’явитися більш точна інформація

Суми — гарне місто, тільки засране (фото)[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/sumi-garne-misto-tilki-zasrane-foto/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Енергетики Сумщини відновлюють електропостачання в 72 населених пунктах

 У боротьбі з негодою задіяні всі оперативно-виїзні бригади ПАТ ”Сумиобленерго” по області та спецтехніка.

Станом на 6 ранку 30 січня в Сумські області через негоду (мокрий сніг і шквальний вітер) були тимчасово знеструмлені 72 населені пункти (25 повітряних ліній 6-10 кВ, 351 трансформаторна підстанція). Найбільше постраждали Охтирський (36 н.п.) і Роменський (28 н.п.) райони.

Негода продовжує вирувати, синоптики оголосили штормове попередження: погода буде складною протягом доби. Тож ситуація зі знеструмленнями змінюється щогодини.

Просимо з розумінням поставитися до ситуації й нагадуємо: якщо ви стали свідком пожежі поблизу електрообладнання або ж побачили обірваний провід – одразу ж телефонуйте до кол-центру ПАТ ”Сумиобленерго”: 0 (800) 300 – 247. Лінія безкоштовна для споживачів і працює цілодобово!

Не наближайтеся до обірваного проводу ближче, ніж на 8 м, адже він може бути під напругою. Попередьте оточуючих про небезпеку, щоб інші люди не потрапили під дію електричного струму.

Бережіть себе та близьких!

Пат Сумиобленерго

Оновлено 

На Сумщині ліквідовують наслідки ускладнення погодних умов. Над ліквідацією наслідків негоди та відновленням електропостачання працює 101 бригада, 290 працівників та 109 одиниць техніки ПАТ «Обленерго».

Станом на 13 годину у Лебединському, Охтирському, Роменському та Сумському районах області було відключено 2лінії 110КвТ, 11 ліній 35 КвТ, 135 ліній 6-10 КвТ,1936 трансформаторних підстанцій. В цілому в області знеструмлено 269 населених пунктів. На дорогах державного значення працювало 105 механізмів та 148 працівників від ПАТ «Облавтодор».

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *