Чи буде в Сумах під час карантину працювати Укрпошта?

У зв’язку з поточною обстановкою в Сумах, особливо після новин про те, що багато закладів і підприємств закриваються на карантин, до нас надійшла низка питань від сумчан, які стосуються роботи поштових відділень по місту.

А саме, чи будуть вони працювати під час карантину, чи будуть видавати пенсії, субсидії, здійснювати платежі тощо?

На це питання нам відповів директор Сумської дирекції Укрпошта Ігор Сумарока, який повідомив, що пошта працює в звичайному режимі.

Поліція Сумщини розслідує вбивство 16-річної дівчини[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/policija-sumshhini-rozsliduie-vbivstvo-16-richnoi-divchini/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

У разі будь-яких змін Сумська дирекція Укрпошти повідомить про це сумчан.

Зокрема, відвідувачам «Укрпошти» дали наступні рекомендації:

1) Відсьогодні можна побачити жовті лінії у відділеннях. Не заходьте за жовту лінію, якщо у стійки обслуговується клієнт. Підходьте тільки тоді, коли вікно вільне.

2) Якщо бачите чергу, не заходьте до відділення (при нормальній погоді), почекайте і зайдіть, коли черга поменшає.

3) В «Укрпошті» працюють «щасливі години», коли комісія за оплату комунальних платежів до 13:00 вдвічі менша, ніж після. Можна приходити після 13:00, щоб найменш захищені верстви населення, а також групи найбільшого ризику для короновірусу змогли скористатися послугами вранці.

Помогут ли депутаты сумчанам противостоять вирусу?[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/pomogut-li-deputaty-sumchanam-protivostojat-virusu/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *