Чоловіка, який кинув гранату в натовп відвідувачів нічного клубу, засуджено за опір та насильство щодо правоохоронця в СІЗО

Окружною прокуратурою міста Суми підтримано публічне обвинувачення стосовно 31-річного сумчанина, який чинив опір, а також заподіяв правоохоронцю тілесні ушкодження.

Мова йде про чоловіка, який обвинувачується в тому, що 10 червня 2018 року кинув у натовп відвідувачів нічного клубу в м. Суми гранату. Вироком суду першої інстанції його було засуджено до 10 років позбавлення волі. Однак апеляційний суд скасував це рішення і на даний час триває повторний розгляд справи.

З 2018 року чоловік перебуває в СІЗО, де неодноразово порушував правила внутрішнього розпорядку, а одного разу відмовився виходити з камери, поводив себе агресивно, зокрема, завдав працівнику установи декілька ударів. Правоохоронець отримав легкі тілесні ушкодження.

Читати також: Сумчани просять зробити неонове освітлення велодоріжок

За вироком суду 23 листопада 2021 року його визнано винним у інкримінованих злочинах та засуджено до 1 року 1 місяця позбавлення волі (ч. 2 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 КК України). У випадку засудження особи за злочин, скоєний в нічному клубі, зазначене покарання може бути приєднане до проголошеного вироку.

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *