Чому звільнили директора сумського КП «Центр догляду за тваринами»?

На сайті Сумської міськради з’явилося розпорядження мера Сум «Про здійснення заходів відносно стабілізації роботи КП« Центр догляду за тваринами ». Правда, серед заходів «стабілізації» в ньому значиться … звільнення директора підприємства Володимира Катишева в зв’язку з закінченням дії контракту.

Продовжувати контракт з нинішнім керівником мер, схоже, не збирається. Адже В.Катишеву наказано повернути печатку КП і передати основні засоби, нематеріальні активи тощо департаменту інфраструктури. Також серед пунктів – погашення заборгованості із зарплати співробітникам підприємства і повний розрахунок з працівниками, які підлягають скороченню або відмовляються від продовження роботи в зв’язку з істотними змінами умов праці.

З огляду на те, що підприємство нормально працює, його чисельність оптимальна, незрозуміло, кого мають намір скорочувати – людей, які годують собак, або ветеринара? Створюється враження, що новій команді міськради просто сподобалося це КП …

Читати також:  На Сумщині поліція встановлює обставини смертельної ДТП

На сторінці в «Фейсбуці» Володимир Катишев так попрощався з Центром: «Сьогодні мій останній робочий день на посаді директора. Роки роботи тут пройшли насичено, яскраво і … нелегко. За час моєї роботи КП почало працювати! Було отримано і оформлена земельна ділянка, побудований притулок для бездомних собак, обладнаний вольєрами і утепленими будками. Протягом цих років ми плідно співпрацювали з ветлікарями, які ніколи не відмовляли нам у допомозі. Налагоджено співпрацю з навчальними закладами та працівниками ринку і магазинів, які щодня допомагали нам харчуванням для наших підопічних.

Я йду з притулку, знаючи історію кожної собаки, як правило, нелегку і навіть трагічну через людську недбалість. І кожна з них мені не байдужа. Я знаю їхні імена, звички і характери. Тільки я і мій колектив знає, як нелегко часом було їх нагодувати і пролікувати.

Але сьогодні про хороше. Я хочу сказати велике спасибі колективу, на чолі якого я стояв. За людяність, небайдужість, щирість і працьовитість. Я вдячний нашим волонтерам, які підтримували притулок і його жителів в найскладніші часи. Дякую депутатам, що розуміли і підтримували наші ініціативи. Адже створення підприємства «з нуля» вимагає неабиякої підтримки і на рівні міськради. Дякую міському голові Олександру Лисенко і директору департаменту інфраструктури Олександру Журбі за можливість робити добрі справи і за життєвий досвід. Далеко не в кожному місті ця проблема на контролі.

Новому керівництву та колективу притулку бажаю успіхів! Ми передаємо вам нашу велику тваринну сім’ю! Сподіваюся, що ви зможете зберегти її і продовжите свідомо піклуватися про тих, хто зараз найбільше потребує підтримки! »

Вікторія Ростоцька ВШ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *