Чотири адмінматеріали склали патрульні на сп’янілу жінку, яка влаштувала ДТП у Сумах

Нещодавно вночі патрульним надійшло повідомлення про ДТП, що сталася на вулиці Білопільський шлях. На місці автопригоди охоронці порядку встановили, що 31-річна керманичка транспортного засобу Daewoo Lanos, виконуючи маневр обгону, не переконалася в його безпечності, не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з транспортним засобом Dacia Logan, водія якого рухався в попутному напрямку.

Після зіткнення жінка виїхала за межі проїжджої частини та допустила наїзд на перильне огородження мосту, у результаті якого пошкодила його. На щастя, тілесних ушкоджень ніхто не отримав.

Під час оформлення матеріалів ДТП інспектори з’ясували, що керманичка транспортного засобу Daewoo Lanos не має права керування. Натомість ознаки алкогольного сп’яніння в неї були. Жінка пройшла огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. Алкотестер зафіксував результат 1,45 проміле, що в понад 7 разів перевищує допустиму норму.

Читати також: 186 млн. грн. витратять з бюджету Сумської громади на зарплату чиновників у 2022 році

На громадянку патрульні склали 4 адміністративні матеріали:– ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП;– ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП;– ст. 139 (Пошкодження технічних засобів регулювання дорожнього руху) КУпАП;– ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.Від керування жінку відсторонили. Рішення прийматиме суд.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *