День батька: У Сумах вітали супертата, який сам виховує трьох синів

Іван Горбуля працює на підприємстві токарем 11 років. Він не тільки гарний фахівець, а ще й взірцевий батько. Дружина Івана Горбулі пішла з життя у 2017 році, відтоді він сам виховує трьох синів. Старший наразі навчається у Сумському будівельному коледжі, двоє молодших – школярі.

Читати також: На Сумщині в селі Ворлог відбувся перший фестиваль історичної реконструкції

Напередодні День батька, завітавши до КП СМР “Електроавтотранс” , супертата на робочому місці вітали заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО, директор департаменту соціального захисту населення Олена БУТОВА, директор КП «Електроавтотранс» Андрій НОВИК та голова профспілки підприємства Раїса ВАЩЕНКО. До Дня батька Іван Горбуля отримав вітання та подарунки.

“Впевнено можу сказати, що “Електроавтотранс” – соціально орієнтоване підприємство. Це родина, яка налічує близько 500 людей. Є серед них і багатодітні, і воїни АТО та багато інших категорій, яким держава гарантує соціальну підтримку. Не стоїмо осторонь і ми. Це і матеріальна допомога таким категоріям, і пільги на відпочинок, і додаткові відпустки.

Іван Гобуля отримав фінансову допомогу на синів та приємний бонус від профспілки,” – розповідає директор КП СМР “Електроавтотранс” Андрій НОВИК.

ДОВІДКОВО: День батька в Україні відмічають у третю неділю червня, починаючи з 2019 року.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *