Депутата Сумської обласної ради викрили на вимаганні трьох тисяч доларів

Сьогодні, 23 жовтня, СБУ спільно з поліцією викрили на вимаганні 3 тисяч доларів з керівника одного з комунальних підприємств Сумщини. Про це пише ST

Речниця УСБУ в Сумській області Олеся Рапута пообіцяла надати коментар пізніше. У прокуратурі Сумської області від коментарів наразі відмовилися. За даними джерел, ідеться про депутата Сумської обласної ради Сергія Науменка. Чи оголосили йому підозру наразі невідомо.

Офіційна інформація

На Сумщині задокументовано факт вимагання депутатом обласної ради напередодні виборів 4 тис доларів США

🔷Під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури за матеріалами Служби безпеки України в Сумській області співробітниками Слідчого управління Нацполіції задокументовано факт вимагання коштів депутатом Сумської обласної ради (ч. 2 ст. 189 КК України).
За даними слідства, обранець вимагав у керівника одного з комунальних підприємств Сумської обласної ради 4 тис. доларів США на потреби, пов’язані з місцевими виборами. Якщо керівник підприємства відмовиться надавати кошти, депутат погрожував його звільнити.
У п’ятницю, 23 жовтня 2020 року, задокументовано факт одержання обранцем 3 тис. доларів США, решту суми йому передали ще у вересні.
На даний час депутат Сумської обласної ради затриманий у порядку ст. 208 КПК України, тривають першочергові слідчі дії.

На изображении может находиться: 1 человек, текст

Джерело ST

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *