Депутати Сумської обласної ради не прийши на сесію, яку самі ж ініціювали

Сьогодні, 8 серпня, на вимогу депутатів Сумської обласної ради мала б відбутися 36 сесія обласної ради 7 скликання. Пленарне засідання було призначене на 16 годину. Але на нього депутати не з’явилися, повідомляє сайт облради.

«Наприкінці робочого дня п’ятниці депутати обласної ради принесли лист за підписом 32 обранців щодо зібрання позачергової сесії. Вони хотіли винести на сесію одне питання – щодо дострокового припинення повноважень заступника голови обласної ради Тетяни Головко. Оскільки я з 10 серпня у відпустці, то у мене, як голови обласної ради, був лише один день для проведення сесії. Тож, відповідно до законодавства і регламенту роботи обласної ради, вимоги депутатів були виконані, а чого вони не прийшли, мені не відомо», – зазначив у інтерв’ю журналістам голова обласної ради Володимир Токар і додав, що особисто у нього немає жодних питань до роботи заступника голови обласної ради Тетяни Головко.

Сама Тетяна Головко зазначила, що вона прийме будь-яке рішення, якщо воно буде проголосоване більшістю депутатського корпусу і буде законним. На питання представників ЗМІ, чому це питання винесли депутати, відповіла: «Очевидно це відбувається напередодні виборів і пов’язано з тим, що я склала повноваження голови Сумської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка. Можливо з тим, що я збираюся далі бути в політиці, обираю свій подальший шлях і плідно працюю на окрузі. Можливо за рахунок таких дій хтось хоче підвищити свої рейтинги. Мені складно назвати причину. Хочу лише зазначити, що на своїй посаді я намагалася працювати прозоро. Оцінку моїй роботі повинні дати виборці і ті люди, з якими я працювала».

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *