Для багатодітної родини, що постраждала від пожежі на Сумщині, придбали нове житло

За словами заступника голови облдержадміністрації Вікторії Ведмідь, нове житло для сім’ї придбано за кошти спонсорів.

Облдержадміністрація, зі свого боку, розгляне можливість виділити матеріальну допомогу родині на покращення житлових умов. Це питання піднімуть на першому в новому році засіданні робочої групи з питань надання матеріальної допомоги мешканцям Сумської області, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Нагадаємо, що багатодітну родину Буханець із села Коровинці, що на Недригайлівщині, нещодавно спіткала страшна біда – внаслідок пожежі згоріла їхня оселя і все майно. Без житла, коштів, документів, одягу і будь-яких засобів для існування залишилося 14 дітей та 9 дорослих.

 Читати також: У Сумах біля пішохідних переходів встановили “школярів”

На горе відгукнулися всі небайдужі не лише із села, а й із району та області. Було організовано збір всього необхідного, щоб підтримати родину. Люди, колективи та підприємці активно долучилися до організації допомоги погорільцям, ділилися необхідними речами – від продуктів харчування до одягу, речей повсякденного вжитку та побутової техніки. Зокрема, громадська організація «Дар» забезпечила сім’ю меблями: ліжками, столами, стільцями, партами тощо.

Наразі родина забезпечена всім необхідним для існування, освоюється в новому будинку. Діти відвідують навчальні заклади, ведеться робота з відновлення документів.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *