До супермаркетів Сум тільки в масках: де їх узяти?

У Сумах введені нові правила поведінки у супермаркетах в період карантину. Зокрема, всередині приміщення всі мають бути у медичних масках.

Як стало відомо суспільному, згідно з новими правилами, під час карантину у супермаркетах мають дезінфікувати приміщення та забезпечити відвідувачів можливістю обробити руки.

Як пояснив заступник директора “Сумського обласного лабораторного центру” Михайло Мацюк, маска має повністю прикривати обличчя.

У Сумах поліція затримала злодійку, яка крала в магазинах дорогі продукти

Крім цього, стоячи в черзі, на касі покупцям слід дотримуватися дистанції приблизно в 1,5 метри. У супермаркеті передбачені спеціальні позначки перед касою, які не можна перетинати відвідувачам.

За словами керуючого супермаркету Артура Зубенка, найпопулярнішими товарами станом на 24 березня залишаються крупи, цукор та туалетний папір.

“Усе є у достатній кількості”, – запевнив Зубенко.

У деяких супермаркетах на вході в торгові зали з’явилися дезінфікуючі засоби, за допомогою яких покупці можуть обробити руки. Але ось де взяти маски, яких у Сумах навіть за злочинно здирницькою ціною днем ​​з вогнем не знайти в достатній кількості?

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *