Дві ДТП на Сумщині: дівчина попала під колеса мотоцикла, мікроавтобус зіштовхнувся з лісовозом

Поліцейські Середина – Буди з’ясовують причини та обставини двох дорожньо-транспортних пригод.

На автодорозі між селами Гутко – Ожинка та Красичка водій мотоциклу скоїв наїзд на дівчину – пішохода. Тієї ж доби, в лісі, поблизу села Стара Гута сталося зіткнення двох автомобілів, у наслідок якого постраждав водій мікроавтобусу та двоє його пасажирок.

Про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася між селами Гутко – Ожинка та Красичка в поліцію повідомили медики. До них вночі з травмою ноги була доставлена 21-річна дівчина, яка пояснила, що на автодорозі на неї скоїв наїзд мотоцикліст.

Читати також: У Сумах горіли дві багатоповерхівки

За словами постраждалої, одноліток хотів підвезти на мотоциклі додому і їхав її зустріти. Побачивши на дорозі світло, вона вибігла на зустріч транспортному засобу і попала під колеса. Наразі дівчину госпіталізовано до лікарні, а за даним фактом поліцейські проводять подальшу перевірку.

Цієї ж доби дорожньо-транспортна пригода сталася і на перетині двох лісних доріг, поблизу села Стара Гута. Там зіштовхнулися мікроавтобус Мерседес та лісовоз Урал. У результаті автопригоди 44-річний водій Мерседесу та двоє його пасажирок, 42-х та 39-ти років, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Керманича мікроавтобусу госпіталізували в лікарню.

Читати також: На Сумщині водій BMW зніс електроопору

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Проводяться подальші слідчі дії.

Поліцейські радять всім учасникам дорожнього руху бути уважними й дисциплінованими на дорозі, а також виконувати всі вимоги, передбачені Правилами дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *