Двоє серійних крадіїв отримали справедливе покарання за злочини проти власності та угон транспортних засобів

Роменською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно двох чоловіків, які скоїли низку злочинів проти власності та угон транспортних засобів.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що 29-річний раніше засуджений за крадіжки роменчанин на шлях виправлення не став, а продовжив свою злочинну діяльність. Чоловік викрадав із автомобілів цінні речі, обкрадав торгові павільйони на базарі, викрадав велосипеди, мопеди та мотоцикли із гаражів місцевих жителів. Усього доведено його причетність до 11 злочинів.

У суді він вину свою визнав, запевняв, що розкаюється. За вирком суду його визнано винним у крадіжках, викраденні документів та незаконному заволодінні транспортними засобами (ч. 2 та ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 289 та ч. 1 ст. 357 КК України). Обвинуваченого засуджено до 6 років 2 місяців позбавлення волі.

Судили також і 30-річного жителя м. Ромни. Маючи судимість за незаконне заволодіння транспортним засобом, обвинувачений викрав залишений на вулиці без нагляду мопед. Разом з тим, він викрадав цінні речі з автомобілів, а також обкрадав помешкання роменчан. Більш того, чоловік, побачивши на зупинці громадського транспорту незнайомого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, ударив його в обличчя та відібрав готівку і мобільний телефон. Усього доведено його причетність до 6 злочинів.

У суді він вину свою визнав, запевняв, що розкаюється. За вирком суду його визнано винним у крадіжках, грабежі та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 186 та ч. 2 ст. 289 КК України). Обвинуваченого засуджено до 5 років позбавлення волі.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *