Ексмер Глухова Мішель Терещенко задекларував ягуар

Учора, 29 травня, Мішель Терещенко, який зараз через суд намагається поновитися на посаді Глухівського міського голови, подав до НАЗК декларацію за минулий рік.

Відповідного до неї, минулоріч Мішель Терещенко став власником Jaguar XE 2017 року випуску за 1 073 344 гривень.

Що стосується нерухомості, із грудня 18-го року нащадок відомих українських меценатів володіє 16 сотками землі і будинком площею понад 400 квадратів у Віта-Поштова Києво-Святошинського району. Задекларована вартість цього майна – понад 5,4 мільйони. Дружина Мішеля – Олена Терещенко – є власницею квартири на 82 квадрати та 6,4 соток землі у самому Києві.

Із цінних паперів Мішель Терещенко володіє акціями ПАТ «Володарсько-Волинський льонозавод» та підприємства «Укрейн Агрі», зареєстрованого у Франції.

Сукупний дохід сім’ї Терещенка (він, дружина, син) за минулий рік склав трохи більше 650 тисяч гривень. А саме від відчуження рухомого майна тодішній мер Глухова отримав 271, 6 тис. грн., від відчуження нерухомого майна – 318 тисяч, «декретних» на сина – 10,32 ти. грн., і усього 51,5 тисяч зарплати за основним місцем роботи – у Глухівській міській раді.

Готівки на кінець року у Терещенка, за декларацією, було 190 тисяч гривень. Із фінансових зобов’язань він декларує 640 тисяч гривень кредитів, із яких у у рахунок основної суми позики на кінець року було сплачено 131 257 гривень, плюс він уже сплатив 107 878 грн. відсотків. Також Мішель Терещенко декларує 22 тисячі євро боргу своїй сестрі Марі-Крістін Терещенко.

Із витрат, окрім придбання ягуару, Мішель Терещенко задекларував 324,9 тисяч гривень, які він витратив на передвиборну агітацію (концерт) у липні минулого року.

sumy.today

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *