Інфекційну лікарню в Сумах не закриють, але реорганізують

 

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук головний лікар-інфекціоніст Сумської області,завідувачка обласної інфекційної лікарні ім.З.Красовицького Ірина Троцька.

«Шановнi мешканцi мiста та областi. У ФБ з’явились пости щодо закриття нашого медичного закладу. Я вас закликаю – не треба панiки. Мова про закриття лiкарнi навiть не йде. Це маячня i цього звiсно не буде! Лiкарня залишиться i це не обговорюється. Залишиться i iм’я
З.Й Красовицького. Iнакше бути не може! В умовах реформування, можливо, буде вирiшено питання про об’єднання двох профiльних закладiв, об’єднання кадрового та матерiально-технiчного потенцiалу. Дуже сподiваюсь, що це пiде на користь громадi та працiвникiв обох закладiв. Жодному пацiєнту з iнфекцiйною патологiєю, який потребуватиме госпiталiзацiї, не буде вiдмовлено. Вважаю також, що ФБ – це не той формат, де вирiшуються такi питання.

Не хвилюйтесь i будьте здоровi».

Нагадаємо, що вчора завідувачка інфекційним відділенням цієї ж лікарні Наталія Клименко повідомила про те, що лікарню можуть закрити.

https://www.odindoma.sumy.ua/novini/u-sumah-zakrivajut-likarnju-krasovickogo-shho-dali/