Як працюватимуть навчальні заклади Сумщини в умовах “жовтої” зони

В Сумському обласному департаменті освіти не назвали кількість навчальних закладів, у яких вакциновані понад 80% працівників, станом на 21 вересня. Загалом у всіх освітніх закладах області вакцинувались 22 292 працівника. Це 61% від їх загальної кількості, розповів заступник директора обласного департаменту освіти Юрій Харламов.

Читати також: У Сумах 11-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля

За його словами, які навчальні заклади області працюватимуть в “жовтій” зоні, а які перейдуть на дистанційну форму навчання, в області ще визначають, і у працівників є час вакцинуватися до 23 вересня, коли вступатимуть у дію обмеження.

У Сумській області працюють 239 закладів дошкільної освіти, 73 — позашкільної, 378 – загальної середньої, 27 – професійно-технічної, 23 заклади – передвищої, 4 – вищої освіти. Скільки закладів працюватиме, ще точно не відомо. Підрахунок вестимуть до вечора 22 вересня, сказав Харламов.

Суми
“З 23 вересня 2021 року по всій території України віднесено до жовтої зони та запроваджуються карантинні обмеження, які визначені постановою Уряду №1236 від 9 грудня 2020 року (зі змінами) https://cutt.ly/tEhy9Vy 
Усі садочки та школи Сумської міської ТГ комунальної форми власності працюватимуть, так як у них вакциновано більше 80% персоналу (по всій Україні кількість вакцинованих працівників освітньої сфери на сьогодні – 46%). Дякую колегам за відповідальне ставлення до власного здоров’я та здоров’ я наших дітей”, написала на своїй сторінці у Фейсбуці  заступник начальника управління освіти і науки Сумської міської ради Олена Назаренко.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *