Конотопські поліцейські повідомили про підозру двом чоловікам за скоєння грабежу

Менше доби знадобилося працівникам Конотопського районного відділу поліції аби вирахувати, затримати та повідомити про підозру двом зловмисникам, які пограбували чоловіка серед вулиці.

До поліції, через спеціальну лінію 102, надійшло повідомлення від 45-річного чоловіка про те, що дві невідомі особи побили його та забрали у нього сумку з документами та грошовими коштами.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як попередньо встановили поліцейські, пізно ввечері потерпілий повертався додому від знайомих. На вулиці до нього підійшли два незнайомці, які запитали чи не має в нього закурити. Отримавши негативну відповідь чоловіки пішли далі, але вже за хвилину один із зловмисників підбіг до потерпілого та почав наносити йому тілесні ушкодження. А інший тим часом зірвав сумку, після чого вони втекли.

На пошуки грабіжників був залучені працівники відділу реагування патрульної поліції, працівники сектору кримінальної поліції, дільничні офіцери поліції та кінологи.

У ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося швидко встановили осіб зловмисників та їх місцезнаходження. Ними виявилися 23-річний та 33-річний місцеві жителі.

Наразі чоловіків вже затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими під процесуальним керівництвом Конотопської окружної прокуратури повідомлено злочинцям про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *