Легенди не вмирають: у Сумах з’явився мурал із зображенням Курта Кобейна

Цієї суботи, 7 серпня, у Сумах відкрився новий мурал на території Зеленого Театру, у центральному парку, повідомляє zt_sumy  на своїй сторінці в Інстаграм. 

Малюнок присвячений солісту групи «Nirvana» Курту Кобейну. Автором роботи є відомий український стріт-арт художник Олександр Корбан @sasha.korban.

5 днів натхненної роботи і результат – мурал в стилі pop-art і реалізму. Це не просто новий малюнок на стінах ЗТ, це продовження тематики муралів #легенди_не_вмирають.

За словами художника, він давно хотів намалювати Курта Кобейна, і саме в Сумах творчі плани втілилися у реальність.

 Читати також: Пішла з життя колишній директор Сумської гімназії №1 Катерина Бондарєва

«Малюнки Олександра Корбана прикрашають стіни міст по всій Україні та за її межами, тому це чудово, що Суми будуть в переліку сучасних міст зі стріт-артом такого рівня. Особливо тут, у Зеленому театрі», – прокоментував Андрій Збукарєв, голова ГО «Зелений театр «Суми».

Ми продовжуємо шлях до наміченої мети – відроджуємо з руїн літньої естради центр сучасного мистецтва «Зелений Театр». Ми впевнені, що ЗТ стане справжнім магнітом для молоді та розвитку туризму в Сумах.

Сподіваємося, що скоро зможемо заохотити не тільки українських, але і світових зірок муралізму та прославити Зелений Театр на увесь світ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *