Мешканця Сумщини, який убив рідну сестру і спалив її тіло, засудили до 10 років позбавлення волі

Недригайлівським відділом Роменської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 43-річного чоловіка, який позбавив життя свою рідну сестру, а потім спалив її тіло.

За вироком Недригайлівського районного суду від 2 серпня 2021 року обвинуваченого визнано винним в умисному вбивстві та незаконному заволодінні транспортним засобом та засуджено до 10 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 289 КК України).

 Читати також: З 9 серпня на полігон у Великому Бобрику не можна буде вивозити несортоване сміття із Сум

Подія сталась 4 березня 2021 року в смт Недригайлів. Близько 15 год у будинок до сестри прийшов її брат. Між рідними людьми певний час тривала суперечка за розподіл майна померлих батьків. Зокрема брат і сестра не могли поділити батьківську хату.

Того дня між ними на цьому ґрунті виникла сварка, під час якої брат спочатку завдав сестрі декілька ударів кулаком у обличчя, а потім двічі вдарив ножем у живіт. Від отриманої травми 44-річна жінка померла на місці події.

 Читати також: Опасный курорт: В Кирилловке сумчанка провалилась в открытый люк и едва осталась жива

Щоб уникнути викриття, чоловік вивіз тіло на авто за місто, облив бензином і спалив. Транспортний засіб, який належав сестрі, залишив собі. Саме під час керування цією автівкою його зупинили поліцейські.

Після нетривалого спілкування з правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному. У суді він попросив вибачення у доньки загиблої, переконував, що не наміру вбивати сестру в нього не було.

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *