Мешканців Сумщини просять допомогти матері двох дітей

Ми (близькі та друзі Ірини)дякуємо кожному з вас, хто підтримує цю молоду жіночку 🙏 Без вашої допомоги нам не впоратись!!!
26 лютого наша Іра пройшла МРТ, в одному ми дуже радіємо, метостази в головному мозку зменшились, дякувати Богу 🙏 але метостази залишаються в кістках….

НА ОДИН МІСЯЦЬ ЛІКУВАННЯ НАШІЙ ІРІ ПОТРІБНО БЛИЗЬКО 20000 ГРН.!!! ЦЕ ЖАХ!!!

Це постійні підтримуючи препарати (папангін, берлітіон, фенлепсін, адаптол… та інші, трастузумаб, хіміотерапія, яка коштує не маленьких грошей, постійні обстеження, МРТ, КТ)….
Озерніться, не приходьте повз чужої біди, адже простій людині таких грошей не знайти!!!
ПРОСИМО ВАС, допоможіть цій жіночці жити та виховувати своїх двох діток!!! 🙏

‼️ДІАГНОЗ ДУЖЕ СТРАШНИЙ “РАК ГРУДЕЙ З МЕТОСТАЗАМИ В КІСТКАХ ТА ГОЛОВНОМУ МОЗКУ “.
🙏ДАВАЙТЕ згуртуємось, та всі разом допоможемо Ірині 🙏

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ:

✔️КАРТКА ПРИВАТБАНК:
5168757396971378, отримувач Токар Ірина

КАРТА ОЩАДБАНК:
4790700011470870, отримувач Токар Ірина

УВАГА!УВАГА!УВАГА!УВАГА!УВАГА!УВАГА!УВАГА!УВАГА!УВАГА!УВАГА!

Останнім часом на пошту сайту «Odin doma Sumy» стало надходити все більше звернень з проханням про допомогу жителям Сумської області, які опинилися в складній життєвій ситуації і не можуть самостійно вирішити проблеми.

В основному це прохання розмістити інформацію про збір коштів на лікування, в тому числі для дітей. Ми робимо це виключно після перевірки отриманої нами інформації, щоб виключити інформацію шахраїв. 

Але ми розуміємо, що далеко не кожен сьогодні, навіть якщо хоче, може надати допомогу. Тому «Odin doma Sumy» з 15 березня 2020 року ініціює експериментально соціальний проект заохочення підприємців надавати допомогу, тим, хто її потребує.

Як це буде працювати?

ФОП або юрособа переказує суму на свій розсуд будь-кому з тих, кому потрібна допомога і інформація про кого виходить на сайті «Odin doma Sumy». Зі свого боку ми готові надати безкоштовно, в якості часткової або повної компенсації за надану допомогу, рекламну площу на сайті: блоки, текстова реклама, відео, реклама в публікаціях тощо.

Кількість виходів, обсяг та інше буде залежати від суми, яка була пожертвувана і оговорюється індивідуально. Для цього потрібно надати банківську квитанцію (скрін) про переказ коштів на рахунок. Вийняток – політична реклама.
Детальні умови соціального експерименту скоро з’являться у відповідному розділі на сайті «Odin doma Sumy».

Запрошуємо всі ЗМІ в Сумській області, а також групи в соціальних мережах приєднатися до даного експерименту. Від вас не убуде, а комусь ми з вами врятуємо життя.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *