На Охтирщині чоловік постане перед судом за вчинення хуліганських дій відносно сусідів

Слідчими Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 36-річного чоловіка, який грубо порушував громадський порядок.

В ході досудового розслідування було встановлено, що в січні цього року зловмисник, перебуваючи поряд з під’їздом будинку за місцем мешкання, побачив свою сусідку та почав до неї безпідставно чіплятися, ображати нецензурною лайкою, хапати за одяг та намагатися вдарити.

В цей час він побачив, що на балконі поверхом нижче його квартири, знаходиться подружжя, що також проживає у вказаному будинку. Зловмисник переключив свою увагу на вказаних осіб. Після чого піднявся до квартири вищевказаних осіб та почав гучно стукати в двері. А зайшовши всередину, наніс декілька ударів господарю.

В подальшому правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після чого судом було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час слідчими завершено досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України та скеровано до суду обвинувальний акт.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *