На Охтирщині чоловік постане перед судом за вчинення ряду крадіжок

Зловмисник, скориставшись вдалим моментом, проник до декількох кімнат у гуртожитку та викрав звідти вподобані речі. Тепер за вчинене чоловіку доведеться відповідати згідно із Законом.

Нагадаємо, що наприкінці квітня до Охтирського районного відділу поліції надійшло кілька повідомлень про крадіжки з гуртожитку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили обставини при яких було скоєно злочини, а також ймовірного зловмисника.
Вказаного чоловіка розшукали та опитали. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець. У скоєному чоловік зізнався та пояснив, що у березні та квітні цього року він побачив кілька відкритих дверей до кімнат у приміщенні гуртожитку сімейного типу. А коли дізнався, що господарів немає вдома, проник всередину та викрав перше, що побачив. А саме різну побутову техніку.
На даний час слідчими поліції закінчено досудове розслідування та за процесуального керівництва прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за фактом вчинення крадіжок.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *