На сумчанку склали протокол за фейковий пост із зображенням Зеленського

Сьогодні, 30 березня, поліція Сумського району склала протокол за ст. 173-1 КУпАП (Поширювання неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку) на мешканку Стецьківки Яну Гаранжу за начебто поширення неправдивих чуток про президента України у фейсбуці.

Йдеться про колаж, який жінка поширила на своїй сторінці у фейбуці із зображенням президента та номером гарячої лінії Служби безпеки України про те, що начебто будуть відкриватися кримінальні справи за продаж захисних масок дорожче 1,60 грн.

У школу на Сумщині поставляли сосиски з кишковою паличкою

Про це повідомив начальник Сумського райвідділу поліції Вадим Теличко. За його словами, отримувати протокол у присутності двох понятих жінка відмовилася. Однак їй його зачитали. За словами керівника райвідділу поліції належним чином все зафіксували і найближчим часом протокол направлять до Сумського райсуду, який буде вирішувати, чи винувата жінка в адміністративному правопорушенні, яке тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти процентів заробітку.

 

ST

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *