На Сумщині “Аврора” порушує правила карантину

Краснопільським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області продовжуються перевірки виконання постанови КМ України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та відповідних рішень органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. За період дії постанови перевірено 129 об’єктів спільно з органами поліції.

У Сумах знайшли чоловіка, який вкрав велосипед біля магазину на Тополянській

01.04.2020 року при перевірці магазину «Аврора» в смт Краснопілля встановлено, що він працює та реалізує продукцію, яка заборонена постановою, що підтверджено контрольною закупкою. Згідно алгоритму дій була повідомлена поліція, виїхала слідчо-оперативна група та склала протокол згідно статті 443 КУ п АП.

Лікарем районного управління проведена роз’яснювальна робота серед працівників магазину, наголошено на тому, що вони наражають на небезпеку, як себе так і відвідувачів, сприяють розповсюдженню коронавірусної хвороби, повідомляє сайт відомства.

Ми звернулися доPR-менеджера компанії «Аврора» і очікуємо на коментар.

“Ми вводимо додаткові обмеження якщо таке рішення приймає місцеві органи влади, і в деяких населених пунктах так і зробили. Тобто, як тільки Краснопільська міськрада винесе рішення , про обмеження торгівлі частиною товарів, які не є гігієнічними і продуктами – ми закриємо ці категорії товарів” – пояснюють в “Аврорі”

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *