На Сумщині депутати проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Лебедина

Депутати проголосували за дострокове припинення повноважень голови Лебедина, що на Сумщині, Олександра Бакликова. 29 вересня рішення підтримали всі 32 депутати, які були присутні на сесії. Усього за списком їх — 34. Про це повідомляє кореспондент Суспільного з сесійної зали.

У пояснювальній записці до проєкту рішення секретар ради Дмитро Коваленко вказав причиною бездіяльність голови та незадовільне матеріально-технічне забезпечення діяльності старост.

Читати також: На Сумщині підліток–втікач сам прийшов до поліції

Олександр Бакликов сказав, що буде оскаржувати це рішення у суді. Відтепер обов’язки міського голови має виконувати секретар Дмитро Коваленко.

 Що відомо про Олександра Бакликова

Олександр Бакликов народився в Лебедині. Він одружений, має дорослих сина та доньку. Йому 57 років.

Працював токарем, вчителем, був приватним підприємцем. Очолював МПП “Крестина”, МПП “Альфа”.

2015-го року обраний на посаду Лебединського міського голови. З 2015 року – голова Лебединської міської організації політичної партії “Громадянська позиція”. Переміг на виборах Лебединського міського голови восени 2020 року.

Згідно з декларацією за 2020 рік він має у користуванні два будинки в Лебедині, площами по 102,5 м кв. У його власності два автомобілі: SKODA Rapid та CITROEN Berlingo.

 Читати також: Судове засідання у справі директора сумського КП “Міськводоканал” перенесли більш ніж на місяць

За 2020 рік він заробив майже 418 тисяч гривень як міський голова. Його дохід в “Альфі” склав понад 67 тисяч гривень та більш ніж 22 тисячі гривень становив дохід від “незалежної професійної діяльності”. Дружина заробила трохи більше ніж 31 тисячу гривень.

Дмитро Коваленко

Дмитро Коваленко у 2020 році балотувався на посаду міського голови Лебедина від “Опозиційної платформи — за життя”. Раніше працював у “Сумському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”, старшим фельдшером Лебединської підстанції Охтирської станції екстреної медичної допомоги.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *