На Сумщині дільничні офіцери поліції викрили хлопця, який скоював крадіжки в односельців

Правоохоронці вже встановили причетність 19-річного жителя селища Вороніж щонайменше до двох крадіжок та шахрайства.

За даними слідства, перебуваючи у гостях по сусідству, хлопець скористався вдалим моментом і викрав у іншого гостя мобільний телефон. Гаджет у подальшому продав, а виручені кошти витратив на свої потреби.

Від дій зловмисника постраждала і місцева жителька. Поки господиня перебувала у столиці, 19-річний житель селища Вороніж проник до її будинку через вікно та виніс звідти побутову техніку, електро- та мотоінструменти. До того ж витягнув з погреба городину й консервацію. Загальний збиток по цій крадіжці склав 30 000 гривень.

А от 33-річний житель Вороніжа став жертвою шахрайських дій вказаного хлопця. Зловмисник випросив у потерпілого мобільний телефон, нібито для здійснення термінового телефонного дзвінка. Поки господар відволікся, він пішов додому разом з чужим гаджетом.

У поліції відносно зловмисника відкриті кримінальні провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 2 та 3 ст. 185 «Крадіжка» та ст. 190 «Шахрайство». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Також правоохоронці перевіряють вказаного хлопця на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *