На Сумщині діти випадково підпалили гараж, сарай і літню кухню

17 липня об 11:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. вул. Першотравнева в м. Путивль. На місце події було направлено черговий караулу 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними, син господарів 2006 р.н., разом із своїм товаришем, перебуваючи в гаражі вирішили самотужки заправити  моторолер. Частина  бензину розлилась і коли хлопець запалив сірника, відбувся спалах. Налякані діти побігли на вулицю та повідомили про пожежу дорослим. Полум’я швидко поширювалось горючими матеріалами охопивши гараж, сарай та літню кухню, що знаходились під одним дахом.

На Сумщині службовців Гетьманського парку зловили на браконьєрстві (відео)

Вже через 4 хв після виклику рятувальники прибули на місце події. О 12:36 пожежу локалізували та не допустили перекидання вогню на житловий будинок, що знаходився поряд з епіцентром горіння. о 14:40 – витративши на гасіння майже 20 тон води, пожежу вдалось ліквідувати. Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники вкотре звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду, тримати сірники та запальнички у недоступних місцях. Контролюйте розваги дітей та особистим прикладом навчайте їх правилам безпечної поведінки. Пояснюйте малюкам небезпеку і наслідки гри з вогнем. Пам’ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *