На Сумщині до 12 років позбавлення волі засуджено двох чоловіків за вбивство пенсіонера

Сумською обласною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно двох чоловіків, які позбавили життя пенсіонера.

Мова йде про подію, що сталась 8 червня 2019 року в с. Полошки Глухівського району. Обвинувачені разом із співмешканкою одного з них прийшли в гості до знайомого. У цей час до нього також прийшов односелець.

Протягом дня компанія розпивала спиртні напої в саду. Коли всі присутні вже були добряче напідпитку, господар пішов у будинок відпочивати. У цей час між його односельцем з однієї сторони, та двома друзями з іншої виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої двоє друзів почали наносити потерпілому численні удари кулаками і ногами по тулубу та голові, доки він не перестав подавати ознак життя. Від отриманих травм 68-річний потерпілий помер на місці події. Після чого друзі відтягли тіло до кущів та накрили його бур’янами.

Читати також: ДТП у Сумах: автівка в’їхала у тролейбус

Лише наступного дня господар будинку його там виявив та повідомив про вказаний факт у поліцію.

У суді обвинувачені розповіли, що не бажали позбавляти чоловіка життя, сварка розпочалась через те, що він назвав їх особами нетрадиційної орієнтації. За вироком суду 31-рчного обвинуваченого та його 33-річного спільника засуджено до 12 років позбавлення волі (п. 12 ч. 2 ст. 115 – умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб КК України).

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *