На Сумщині екс-поліцейського змусили повернути 13 тис.гривень

Під час патрулювання працівник поліції з власної необережності втратив портативну радіостанцію, проте компенсувати її вартість не збирався, а згодом взагалі звільнився з правоохоронних органів. Для відшкодування матеріальної шкоди було подано позов до суду, який згодом задовольнили, тим самим зобов’язавши відповідача повернути 13 тисяч гривень.

У Сумах за рік 1343 повідомлення про вчинення домашнього насильства [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/novini/u-sumah-za-rik-1343-povidomlennja-pro-vchinennja-domashnogo-nasilstva/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Рішення суду та призначена ним сума коштів, за втрату державного майна, не викликала у чоловіка почуття провини через власний вчинок, тому справа опинилася у руках фахівців юстиції Сумщини. Державний виконавець розпочав примусове повернення коштів, застосовуючи при цьому заходи примусу, зокрема арешт майна та коштів. Завдяки правовим утискам громадянин все ж таки сплатив борг у повному обсязі, а в додаток ще й більше тисячі гривень виконавчого збору.

Законодавчі важелі впливу мають однакову дію на всіх суб’єктів застосування, оскільки кожен несе особисто відповідальність за власні вчинки.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *