На Сумщині катували і пограбували пару пенсіонерів

Зухвалий злочин скоєно минулої ночі, з 4 на 5 лютого, у с.Береза Шосткинського району. Троє грабіжників увірвалися до будинку подружжя пенсіонерів і, завдавши їм тілесних ушкоджень, заволоділи грошима та іншими цінностями, після чого залишили домоволодіння.

 

За наявними даними з компетентних джерел, бандити володіли інформацією щодо заощаджень у потерпілих. Нібито пенсіонери накопичували на автомобіль, та й люди не бідні – все життя працювали на півночі. Свої дії непрохані “гості” супроводжували погрозами та вимагали видати їм гроші добровільно.

 Читати також: У Сумах п’яна жінка викликала поліцію, щоб знайти 12-річну доньку у сусідній кімнаті

При цьому грабіжники, проникнувши в будинок, завбачливо відключили засоби зв’язку пенсіонерів, а вхідні двері підперли важким предметом меблів. Отримавши від людей похилого віку відповідь про те, що зібрані “кровні” вже витрачені на придбання автомобіля, грабіжники вдалися до тортур – стали їх бити, використовуючи молоток, вимагаючи видати наявні у них цінності.

Не витримавши тортур, господарі будинку з благанням звернулися до катів, мовляв “забирайте все, тільки не вбивайте!”. Зловмисники перевернули весь будинок, викравши наявні цінності, а потім машиною втекли з місця події.

Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, встановлюють особи нападників.

hlukhiv.info

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *