На Сумщині намагалися пограбувати лікарняну аптеку (фото)

Подія сталася вчора, 6 лютого, у смт Ямпіль, передає yampil.info. Про це повідомив місцевий фотограф Едуард Баранов.

Близько 19:00 невстановлена особа зламала захисні металеві грати на першому поверсі Ямпільської лікарні, де розташований аптечний пункт приватного підприємця, та, імовірно, пошкодила скло іншого приміщення.

Читати також: У Сумах через чиновницьку недбалість три роки не можуть завершити ремонт на підстанції “швидкої”

Наряд поліції після поверхневого огляду заявив, що все на місці й проникнення не було, розповів очевидець Едуард Баранов.

“На що я зауважив, що зловмисник не довів до завершення свої злочинні наміри з незалежних від нього обставин – діяв дуже нахабно і, імовірно, залишив сліди, за якими його можна спробувати відшукати. Між мною та працівником поліції з цього приводу відбулась словесна перепалка і, так як він взагалі не представився, я попросив його показати службове посвідчення. Він його дійсно показав, але чохол посвідчення був дуже потертий тож крім ім’я та прізвища не було видно ні номера, ні посади, ні терміну дії.

Коли я зауважив на це та попросив витягти картку з потертого чохла, щоб засвідчитися в її справжності, поліціянт мені категорично відмовив та став погрожувати медоглядом на факт вживання алкоголю. Справа в тому, що у той суботній вечір я дійсно зустрічався зі знайомим, якого давно не бачив, і ми випили трішки пива, так як не збирались нікуди йти.

Читати також: На Сумщини землю роздають АТОвцям, які не мають жодного відношення до області

Ми розійшлися і патруль поїхав собі так і не вживши заходів щодо встановлення та затримання зловмисника. Власниця, на скільки мені відомо, також письмову заяву не подала, що я вважаю помилкою. Підприємці сплачують податки, які йдуть на утримання правоохоронних органів, а тому мають повне право вимагати від них захисту. При цьому багато пенсіонерів не отримують гідну пенсію”, – говорить очевидець.

Додамо, що кілька місяців тому аптека цього ж підприємця вже зазнавала крадіжки на кілька тисяч гривень, а підозрювана у цьому особа потрапила на камери відеоспостереження, однак чомусь уникнула відповідальності…

Сумські Дебати

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *