На Сумщині неповнолітнього з алкогольним отруєнням доставили в лікарню

Вчора увечері до місцевої лікарні був доставлений 14-річний хлопець в стані алкогольного сп’яніння. Медики надали неповнолітньому необхідну допомогу, а правоохоронці з’ясовують обставини отруєння дитини спиртним. 

Про підлітка з алкогольним отруєнням у поліцію повідомили лікарі. До медичного закладу були направлені правоохоронці.

За словами 14-річного хлопця, спиртним його пригостили незнайомі громадяни, коли він гуляв у парку. Від випитого йому вже вдома стало зле, і налякана мати доправила сина до лікарні.

Неповнолітньому медики надали необхідну допомогу та відпустили з батьками додому. Ювенальні поліцейські м. Глухова розпочали перевірку факту отруєння алкоголем, в рамках якої встановлюють осіб, які пригощали спиртним підлітка.

Читати також: У Сумах батько з сином влаштували різанину

А в Шостці співробітники групи реагування патрульної поліції спільно з ювенальними поліцейськими притягли до адміністративної відповідальності двох місцевих жителів, які вживали спиртні напої у компанії неповнолітніх хлопців на території одного з навчальних закладів. На чоловіків були складені адміністративні протоколи за статтею 180 «Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння» та статтею 178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді» Кодексу України про адміністративні правопорушення. За це правопорушення їм загрожує штраф.

Правоохоронці звертаються до батьків неповнолітніх дітей з проханням контролювати дозвілля своїх нащадків, цікавитись їх колом друзів і знайомих та тим, як вони проводять час за межами родини. 

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *