На Сумщині пильні поліцейські викрили та затримали двох викрадачів автомобіля

Возможно, это изображение автомобиль и на открытом воздухе

Вночі злочинці викрали автівку, припарковану в одному із дворів обласного центру. Невдовзі їх затримали поліцейські. Наразі слідчі вже повідомили обом чоловікам про підозру у скоєному.

Під час патрулювання , поліцейські зупинили автомобіль, який буксирував інший. Як виявилось, одним з транспортних засобів чоловіки заволоділи незаконно. Вже через годину знайшовся і власник автівки. Він залишив машину припарковану у дворі будинку, а через деякий час виявив її відсутність.

Один із викрадачів намагався втекти від правоохоронців, але це йому не вдалось. Поліцейські затримали обох зловмисників у процесуальному порядку.

Слідчі Сумського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та повідомили про підозри двом чоловікам у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *