На Сумщині почастішали випадки викрадення мототранспортних засобів

На Сумщині впродовж доби зловмисники викрали три мотобайки, залишені без належних заходів зберігання необачними власниками. Один мопед вже знайшли, інші правоохоронці розшукують. Поліцейські закликають громадян відповідально ставитись до свого майна і не полишати його напризволяще.

Так, житель Лебединщини, виїхавши з друзями на відпочинок, залишив свій мопед припаркованим на узліссі. А коли повернувся – байк зник.

Подібна ситуація сталася з юнаком з Роменщини. Поки хлопець гостював у своєї знайомої, злодій викрав його мопед, залишений припаркованим біля воріт будинку. Щоправда, згодом двоколісник таки знайшли – невідомі покинули його в кущах, ймовірно, сподіваючись пізніше повернутися і забрати байк вже остаточно.

Поліцейські викрили листоношу, який привласнював чужі гроші собі

Втратив свій мопед і житель Тростянеччини – крадії уночі поцупили транспортний засіб з двору чоловіка.
Наразі в поліції за всіма цими фактами ведуться попередні перевірки, по результатам яких будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.

Правоохоронці знову нагадують громадянам: будьте передбачливі та відповідальні у зберіганні свого майна. Не полишайте транспортні засоби без нагляду, використовуйте протиугінні засоби. Зберігати мопеди та скутери краще у гаражах та у господарських приміщеннях, що мають надійні двері та замки.

Також слід бути більш уважним до зберігання ключів від замків запалювання: не полишати їх на видноті, передавати, довіряти чи зберігати у сторонніх осіб, а також, припаркувавши байк, забирати ключі з собою.
Будьте уважні та передбачливі, і вам не доведеться стати жертвою злочину.

Відділ комунікації поліції Сумської області

фото ілюстративне

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *