На Сумщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку за фактом вчинення ряду крадіжок

Возможно, это изображение 1 человек и стоит

Вирішивши збагатитися за чужий рахунок, зловмисник скоїв чимало крадіжок чужого майна. Однак залишитися невикритим йому не вдалося. Працівники поліції вже вилучили частину речей та повернули власникам, а от чоловік наразі дає свої покази слідчим.

В ході досудового розслідування встановлено, що в кінці липня зловмисник прийшов до приміщення одного з місцевих магазинів, що було пошкоджене внаслідок авіаційних бомбардувань та викрав звідки вісім пар жіночого взуття.

Окрім цього, в кінці серпня, 28-річний місцевий мешканець, через пошкоджене вікно проник до приміщення магазину непродовольчих товарів та прибрав до рук дитячий надувний батут, два обігрівачі та пристрій для приготування попкорну.
Зловмисник, не зупиняючись на вчиненому, вже через декілька днів скористався драбиною, вмонтованою у фасад будівлі, та проник до приміщення комунальної установи однієї з територіальних громад, звідки із службового кабінету викрав бездротовий маршрутизатор, принтер, системний блок, ноутбук, колонки, два монітори, веб-камеру та комплектуючі.
Співробітники поліції розшукали, вилучили та повернули власникам частину викрадених речей.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру за фактом скоєння правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану).

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *