На Сумщині поліцейські припинили незаконну діяльність телеграм каналу з розповсюдження наркотиків

Працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Сумській області спільно зі слідчими Сумського районного управління викрито мешканця обласного центру, який створив телеграм канал за допомогою якого здійснював збут наркотичних засобів і психотропних речовин на території м. Суми, шляхом «закладок».

Сьогодні правоохоронці, у межах реалізації матеріалів кримінального провадження, провели ряд слідчих (розшукових) дій, у ході яких припинили незаконну діяльність телеграм каналу.

У ході слідства встановлено особу організатора телеграм каналу. Ним виявився 22-річний сумчанин. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили 90 г психотропної речовини «амфетамін» та близько 100 г наркотичного засобу «канабіс», розфасованих для подальшого збуту.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *