На Сумщині поліцейські розшукали трьох хлопців, які самовільно залишили дитячий центр

Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят, снег и текст)

Близько трьох з половиною годин знадобилось працівникам поліції, щоб повернути втікачів до закладу. За цей час діти встигли добратись до окраїни міста.

Сьогодні близько 04:30 години до поліції надійшло повідомлення від вихователя, яка побачила як троє дітей залишають приміщення центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що розташований по вул. Ковпака у м. Суми.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події та встановили, що з дитячого центру зникли три хлопця 14, 15 та 16 років. В той же час, на пошуки орієнтовано всі наряди Управління патрульної поліції та груп реагування патрульної поліції Сумського району.

Отримавши інформацію від небайдужих громадян про можливий напрямок руху втікачів, поліцейські вирушили до окраїни міста. Завдяки ретельному відпрацюванню місцевості, правоохоронці знайшли хлопців у одному з покинутих будинків.

Читати також: На Сумщині поліцейські оперативно відшукали жінку, яка з вчорашнього дня блукала окраїнами сел

Наразі життю та здоров’ю дітей нічого не загрожує. Працівники ювенальної превенції з’ясовують причини втечі, а також проводять з ними профілактичні бесіди, роз’яснюючи їм небезпеку таких вчинків.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *