На Сумщині поліцейські розшукують безвісти зниклого 6-річного Богдана Хоменка

Працівники відділення поліції № 1 (м. Білопілля) Сумського районного управління поліції встановлюють місцезнаходження малолітнього Богдана, який вчора, перебуваючи з батьками, близько 19 години зник, в той час, як батьки відволіклись.

Поліцейські ведуть його пошуки та звертаються за допомогою до громадян. На вигляд Богдану 5-6 років, зростом 110-115 см, худорлявої статури. Має світле коротке волосся та сірі очі. Був одягнений у футболку сірого кольору, чорні шорти та білий картуз.

Читати також: На Сумщині сталася смертельна ДТП

На розшук безвісти зниклої дитини орієнтований особовий склад поліції Білопільщини. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою Богдана розіслане до всіх територіальних підрозділів поліції області.

Правоохоронці закликають громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку хлопчика, прохання повідомити до відділення поліції № 1 (м. Білопілля) Сумського районного управління поліції за адресою: м. Білопілля вул. Соборна, 76, або за телефоном: 0544-39-12-80, або на цілодобову лінію поліції «102».

Будемо вдячні за допомогу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *