На Сумщині поліцейські викрили чоловіка у вчиненні крадіжок з автомобілів

Завдяки небайдужій жительці міста, яка стала свідком правопорушення та повідомила про це на спецлінію «102», правоохоронці «гарячим слідом» вирахували чоловіка, який спочатку проник до одного автомобіля та, не знайшовши там нічого цінного, відразу обікрав іншу автівку.

Читати також: Приватизація для «своїх»: половина приміщень, викуплених у Сумах у 2021 році, дісталися депутатам міської ради та близьким до них людям

Так, до Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у дворі однієї з багатоповерхівок міста, біля автомобіля марки ВАЗ-2103, невідомий чоловік підозріло себе поводить. На місце події одразу виїхали інспектори сектору реагування патрульної поліції.

Прибувши за адресою поліцейські вже не побачили вказаного чоловіка. Однак заявниця детально описала його прикмети та вказала в якому напрямку він пішов.

І вже за декілька хвилин пошуків правоохоронці побачили як вказаний чоловік у сусідніх дворах намагався потрапити до салону вже іншого автомобіля. Як з’ясувалось, раніше судимий 48-річний житель міста вже встиг обікрасти цей транспорт.

Наразі співробітники поліції перевіряють чоловіка на причетність до вчинення аналогічних злочинів, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *