На Сумщині поліцейські врятували дитину з палаючого будинку

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Вчора, близько 19.00, по вулиці Залізничній у Білопіллі загорівся один з будинків. Співробітники групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м. Білопілля) оперативно прибули на місце події та допомогли вибратися з палаючого будинку 5-річному хлопчику. 

Вчора до поліції надійшло повідомлення про пожежу в одному із будинків в місті Білопілля. На місце події негайно виїхали інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м. Білопілля) Олександр Ховзун та Світлана Могиленець. 

Читати також:  Влада продає «Сумихімпром» та ОПЗ

Прибувши на виклик правоохоронці встановили, що 24-річний чоловік зміг самотужки вибратися, а 5-річний хлопчик залишився всередині.  Працівники поліції, не гаючи ні хвилини, прийняли рішення проникнути до будинку. Проте через сильне задимлення, зробити це вдалося не з першого разу.

Потрапивши всередину, правоохоронці знайшли хлопчика, винесли його на подвір’я та надали першу домедичну допомогу. Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує, а чоловіка госпіталізовано до лікарні з численними опіками.

Тим часом на місце події прибули рятувальники, які й загасили пожежу. Наразі за даним фактом у поліції проводиться перевірка, встановлюється причина загорання будинку.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *