На Сумщині поліцейські встановлюють місце знаходження зниклого чоловіка

На Роменщині поліцейські встановлюють місце знаходження зниклого чоловіка

Вчора до співробітників Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення від жителя с. Веселе про те, що його 37-річний брат, Легуша Сергій Іванович, ще 6 вересня пішов з дому та назад так і не повернувся. Наразі поліцейські продовжують проводити розшукові заходи по встановленню місця знаходження зниклого чоловіка.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що в день зникнення, десь після десятої години, 37-річний житель району на велосипеді поїхав провідати свою рідну сестру, яка проживає в сусідньому селі. Та, от до неї він так і не доїхав, але й додому також не повернувся. На даний час його місце знаходження невідоме.

Прикмети чоловіка: зріст 170-175 сантиметрів, худорлявої тілобудови, на вигляд 38-40 років, волосся коротке чорне, очі сірого кольору, лице овальне.

Був одягнений в спортивний костюм чорного кольору, кросівки чорного кольору з білою підошвою і коричневими вставками.

Читати також: На Сумщині за вбивство пенсіонера юнакам загрожує довічне позбавлення волі

В поліції по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України та продовжують проводити розшукові заходи по встановленню місця знаходження зниклого чоловіка.

Правоохоронці ж звертаються до всіх небайдужих громадян, якщо комусь стане відомо місце знаходження розшукуваного, то повідомте, будь ласка, про це співробітників поліції. Зробити це можна звернувшись до найближчого відділення поліції, або безпосередньо до Роменського районного відділу поліції, що знаходиться на вулиці Коржівська 107, міста Ромни, або ж зателефонувати на один із номерів телефону: (05448) 5-26-62, 5-25-49 (ЧЧ), 050 307 99 34, 098 554 10 01.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *