На Сумщині поліцейські затримали на гарячому викрадачку ювелірних виробів (+відео)

Працівники Охтирського районного відділу поліції розкрили крадіжку золотих та срібних прикрас ще до того, як заявниця виявила їх зникнення. Наразі все викрадене повернуто власниці.

Зранку співробітник поліції повертався з чергування додому та побачив на території нежилого домогосподарства невідому жінку. Доки поліцейський зупинив автомобіль, незнайомка вже виходила з іншого подвір’я.

 

Підійшовши до неї, правоохоронець побачив, що вона не з пустими руками вийшла з чужого будинку, тому негайно викликав на місце слідчо-оперативну групу поліції.

 Читати також: Топ-7 найдорожчих об’єктів у бюджеті міста Суми на 2022 рік

З’ясувалося, що зловмисниця під приводом купівлі-продажу “пух-перо” зайшла до будинку 46-річної жінки та, скориставшись влучним моментом, викрала золотий ланцюжок, каблучку, сережки й дві срібні ладанки та поспішила на вихід.

Однак залишитися невикритою 39-річній жінці не вдалося. Біля хвіртки її вже чекав співробітник поліції. У скоєному жінка зізналася та пояснила свій вчинок бажанням збагатитися за чужий рахунок.

Наразі поліцейські вже затримали зловмисницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та відкрили відносно неї кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Читати також: У Сумах поліцейські затримали трьох чоловіків, які скоїли розбійний напад (відео)

Слідчі дії тривають. Правоохоронці перевіряють причетність жінки до вчинення подібних злочинів на території області.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *