На Сумщині поліцейський торгував наркотиками

На Сумщині до 6 років позбавлення волі засуджено вже колишнього поліцейського за збут психотропів та зберігання боєприпасів

За публічного обвинувачення Сумської обласної прокуратури вироком Ковпаківського районного суду м. Суми 7 жовтня 2020 року вже колишнього дільничного офіцера поліції сектору превенції Сумського відділу поліції визнано винним у незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонено, та зберіганні боєприпасів (ч. 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 263 КК України). Правоохоронця засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Встановлено, що поліцейський систематично збував наркотики та психотропні речовини, а також сам виявився наркозалежним. Наркоділка в погонах затримано 8 листопада 2017 року на збуті чергової дози.

При собі він також мав ще п’ять поліетиленових пакетиків та шприц з наркотичними речовинами. Водночас під час обшуку за місцем мешкання поліцейського виявлено та вилучено набої, які відповідно до висновку експертизи є бойовими припасами.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *