На Сумщині поліція оперативно викрила чоловіка, який демонтував залізничну колію

Правоохоронці викрили зловмисника на «гарячому», коли він вже витіг з залізничної колії вісім костилів та підкладку. Невідомо які б наслідки мала ця крадіжка, аби у ситуацію вчасно не втрутились поліцейські.

Про підозрілого чоловіка на залізничному мосту в районі озера Галинковське у місті Шостка в місцеву поліцію повідомив військовослужбовець військової частини № 3022 Національної Гвардії України, який в цей час чергував на спостережній вишці.

На вказане місце одразу були направлені чергові наряди поліції. Правоохоронці уважно обстежили територію і знайшли вказаного чоловіка.

Читати також: У голови Сумської ОДА з’явився ще один заступник

Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 28-річний житель Шостки. Аби роздобути гроші на свої потреби, останній вирішив викрасти металеві комплектуючі залізничної колії на мосту, не замислюючись над можливими наслідками своїх дій.

Немає опису світлини.

Чоловік встиг вже витягти та сховати вісім залізничних костилів та підкладку, плануючи їх здати на металоприймальний пункт.

Поліцейські комплектуючі вилучили, найближчим часом їх повернуть на місце. За даним фактом у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *