На Сумщині поліція оперативно затримала чоловіка, який скоїв розбійний напад на пенсіонерку (відео)

Подія сталася у Середино-Буді. Вдень до будинку місцевої жительки вдерся невідомий, і, погрожуючи ножем, вимагав у літньої жінки гроші. Та виявилась не з боязких: дала зловмиснику рішучу відсіч і негайно викликала поліцейських.

Повідомлення про розбійний напад у поліцію надійшло від 59-річної жительки Середино-Буда. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.
Заявниця розповіла, що спочатку невідомий просто зайшов до будинку та попросив у неї цигарок. Пенсіонерка відмовила, і він пішов. Проте за кілька хвилин «візитер» повернувся вже з ножем у руках. Погрожуючи ним, став вимагати грошей. Господиня не розгубилась, кинулась на озброєного нападника, вигнала його з будинку і тут же викликала поліцейських.

ТОВ «Шлях» ТМ «Улянівський хліб» доведеться сплатити великий штраф

«Отримавши від потерпілої опис зовнішності зловмисника, наші співробітники негайно розпочали його пошуки, – розповідає Сергій Тітенко, начальник Середино-Будського відділення поліції. – І за півгодини затримали підозрюваного на одній з вулиць райцентра – це виявився неодноразово судимий 42-річний житель Києва».

Поки що підозрюваний відмовляється спілкуватися з правоохоронцями.
Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». За скоєне йому загрожує від семи до дванадцяти років позбавленням волі із конфіскацією майна.

Опубліковано Один дома Сумы Вівторок, 28 липня 2020 р.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *