На Сумщини поліція отримала 29 позашляховиків

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и на открытом воздухе

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» передали 29 позашляховиків Renault Duster до громад, які залучені до проекту. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький. 

“Сьогодні на Сумщині працював перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін та голова Національної поліції Ігор Клименко.

На спільній нараді з військовими та поліціянтами обговорили безпекову ситуацію, стан розслідування злочинів, у тому числі і воєнних, заходи посилення правопорядку на Сумщині.

Возможно, это изображение автомобиль и на открытом воздухе

В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» передали 29 автівок безпосередньо до громад, які залучені до проекту.
Наразі Меморандум про співпрацю та партнерство підписали 33 громади області, 9 з яких розташовані на кордоні з рф.

Поліцейські офіцери громад отримали новенькі позашляховики Renault Duster, укомплектовані набором необхідних речей, які допоможуть правоохоронцям оперативно та якісно виконувати свою роботу.

Поліцейський громади, особливо у селах – це перший помічник у багатьох питаннях і часто таких, які взагалі не стосуються їх безпосередньої компетенції. Вони перші там, де допомога потрібна зараз. Девіз поліцейських офіцерів громади: «Я тут» – говорить сам за себе.

Дякую за службу, за співпрацю і взаємодію у питаннях захисту і обороздатності Сумщини, за небайдужість і відповідальність!”, – йдеться у повідомленні. 

Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и на открытом воздухе

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *